Ontdek het Aqua Mundo snorkelbad bij Center Parcs

De Aqua Mundo is niet zomaar een subtropisch zwembad, je kunt er behalve zwemmen tussen de palmbomen ook van de glijbaan en er zijn verschillende extra’s zoals een wildwaterbaan, de flowrider en het snorkelbad! In dit artikel lees je meer over het snorkelbad en op welke Center Parcs vakantieparken je deze kunt vinden.

Wat is het Aqua Mundo snorkelbad?

Het snorkelbad is een speciaal deel van het Aqua Mundo zwembad waar je kunt zwemmen tussen de tropische vissen, daarmee is het dus een ideale plek om te snorkelen en de wonderen onder water te ontdekken. Exotischer dan een subtropisch zwembad met tropische vissen wordt het niet.

Je zwemt niet letterlijk tussen de vissen, deze zitten veilig achter glas dus je kunt ook kleine kinderen, onder begeleiding, meenemen naar het snorkelbad. Het is dus meer als zwemmen in een aquarium waarin je telkens opnieuw andere tropische vissen kunt ontdekken.

Bij de entree van het snorkelbad vind je informatie over de tropische vissen die je kunt tegenkomen en je kunt er ook terecht voor snorkelmateriaal. Al kun je natuurlijk ook je eigen duikbril en snorkelmateriaal van thuis meenemen.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder op welke Center Parcs parken je een snorkelbad vindt!

Bij welke Center Parcs vind je een snorkelbad?

Neem een kijkje in de Aqua Mundo Erperheide | POV Report | Center Parcs
Scroll naar boven