Summio vakantieparken met binnenzwembad

Summio vakantieparken met binnenzwembad

Summio is een naam die je misschien nog niet kent, het is een nieuwe speler in de markt voor vakantieparken met zwembad in Nederland. Het bedrijf is ontstaan omdat Roompot en Landal vakantieparken moesten verkopen voor er toestemming kwam om te fuseren.

Daarom is de kans groot dat je hieronder Summio vakantieparken met binnenzwembad vindt die je van naam al kent, alleen voorheen aangeboden door Landal of Roompot. Er zijn 8 Summio vakantieparken met binnenzwembad, maar zit jouw favoriete park hier niet tussen, bekijk dan de Summio vakantieparken met buitenzwembad.

Ps: Wist je dat je nu tot 33% korting kunt krijgen op jouw vakantie bij Summio Parcs?

Summio Parc Port Greve

Direct aan het Grevelingenmeer vind je Summio Parc Port Greve, het vakantiepark bij uitstek voor watersport liefhebbers. Het park heeft een eigen jachthaven en wat denk je van windsurfen op het grevelingenmeer?

De accommodaties zijn allemaal volledig uitgerust en modern ingericht, waarvan sommige zelfs direct aan het water liggen. Voor waterpret kun je terecht in het ruime binnenzwembad, met voor de durfals een 58-meter lange glijbaan met lichteffecten.

Summio Parc Aquadelta

Even verderop aan het Grevelingenmeer vind je Summio Parc Aquadelta, het andere Summio vakantiepark in Zeeland met binnenzwembad. Dit park ligt iets verder van het water, je vindt hier dus ook geen jachthaven, maar je kunt vanaf Parc Aquadelta wel op zeehonden safari!

Zwemmen doe je in het grote binnenzwembad met peuterbad en waterspeeltuin. Op mooie dagen kun je buiten genieten van de zon op een ligbedje met uitzicht, of ga op avontuur in één van de waterglijbanen in het zwembad.

Summio Parc Heihaas

Op de Veluwe vind je Summio Parc Heihaas, een ideale bestemming voor als je de prachtige hanzesteden wil combineren met heerlijk uitrusten, of ravotten, in de natuur. Waterpret vind je in het verwarmde binnenzwembad, compleet met bruisbad en stroomversnelling voor wat extra avontuur.

Na een lange dag in de natuur, of in het zwembad, kun je heerlijk uitrusten en dineren bij de brasserie op het vakantiepark. Of haal een lekkere snack bij de snackbar.

Summio vakantiepark Emslandermeer

In Groningen vind je het waterrijke vakantiepark Summio vakantiepark Emslandermeer. Vrijwel alle huisjes zijn hier direct gelegen aan het binnenmeer en het is een ideaal vakantiepark als je houdt van kanovaren, karpervissen of natuurlijk zwemmen.

Tijdens je verblijf op Vakantiepark Emslandermeer kun je gratis terecht in zwembad de Barlage. Hier vind je alles voor een spetterende dag vol waterpret, of je nu fit wil blijven door baantjes te trekken in het wedstrijdbad, je eigen wedstrijd aan wil gaan in het zwembad, of liever wil ontspannen in de whirlpool.

Summio Landgoed het Grote Zand

Zoek je een vakantiepark met zwembad in Drenthe? Dan is Summio Landgoed het Grote Zand een aanrader voor jouw volgende vakantie! Niet alleen kom je heerlijk tot rust in de luxe huisjes middenin de natuur, je leert er ook de geschiedenis van de hunebedden, of vind vermaak voor de hele familie in het zwembad.

Op het vakantiepark vind je een ruim binnenzwembad met apart peuterbad voor de allerkleinsten. Genoeg ruimte voor waterpret en quality time met het hele gezin. Wil je extra ontspanning, boek dan één van de wellness faciliteiten op het park!

Summio Bungalowpark Herperduin

In Noord-Brabant, bij natuurgebied de Maashorst, vind je Summio bungalowpark Herperduin. Een comfortabel en ruim opgezet vakantiepark met voorzieningen voor jong en oud. Wat denk je bijvoorbeeld van een 25 meter hoge uitkijktoren, de recreatieplas, of natuurlijk het overdekte zwembad.

Van half april tot oktober kun je als gast van bungalowpark Herperduin terecht bij zwembad de Kriekput, een uitgebreid zwembad met waterglijbaan, een groot peuterbad, een zonneweide en een heerlijk stuk om lekker te bubbelen.

Tijdens mooie zomerdagen is het dak van het zwembad open, maar als het minder mooi weer is dan wordt het een binnenzwembad waar je nog steeds heerlijk kunt spetteren.

Summio Bungalowpark het Hart van Drenthe

Middenin de Drentse natuur vind je Summio Bungalowpark het Hart van Drenthe. De ideale bestemming voor een rustgevende vakantie middenin de natuur, maar wel met alle voorzieningen en luxe die je wenst.

En natuurlijk met een groot binnenzwembad voor de echte waterratten. Het zwembad heeft een peuterbad met glijbaan voor de allerkleinste gasten, en een groot zwembad met waterglijbanen en drijvend speelgoed. Wil je toch liever uitrusten, geniet dan van de bruisbank.

Scroll naar boven