Hof van Saksen huisjes met jacuzzi of bubbelbad

Hof van Saksen huisjes met jacuzzi of bubbelbad

Hof van Saksen is misschien wel hét vakantiepark voor een spetterende vakantie in Nederland. Het is niet alleen een vakantiepark met subtropisch zwembad, maar je vindt in het zwembad ook de 4 beste waterglijbanen van Nederland.

En als dat nog niet genoeg plezier oplevert kun je in jouw Hof van Saksen huisje met jacuzzi of bubbelbad genieten van nog meer waterpret, of eerder water ontspanning in dit geval. Hieronder vind je alle Hof van Saksen huisjes met bubbelbad of jacuzzi en informatie over hoe je deze (extra voordelig) kunt boeken.

Alle Hof van Saksen Huisjes met bubbelbad

Hof van Saksen 2 persoons boerderij met bubbelbad

 • Accommodatie voor 2 personen
 • Met bubbelbad en sauna
 • Extra genieten met een zonnebank

Hof van Saksen 2 persoons Love2Stay boerderij met bubbelbad

 • Accommodatie voor 2 personen
 • Met extra groot bubbelbad
 • Extra luxe met stoomdouche

Hof van Saksen 4 persoons boerderij met bubbelbad

 • Accommodatie voor 4 personen
 • Met bubbelbad en infraroodcabine
 • 3 slaapkamers

Hof van Saksen 4 persoons wellnessboerderij met bubbelbad

 • Accommodatie voor 4 personen
 • Met bubbelbad en Jacuzzi op het terras
 • Voorzien van sauna

Hof van Saksen 6 persoons boerderij met bubbelbad

 • Accommodatie voor 6 personen
 • Badkamer met douche en bubbelbad
 • 2-persoons infraroodsauna

Hof van Saksen 8 persoons boerderij met bubbelbad

 • Accommodatie voor 8 personen
 • Vrijstaande vakantievilla met bubbelbad
 • 2e toegankelijke badkamer en 2-persoons infraroodsauna

Hof van Saksen 2 persoons boerderij met bubbelbad

Wil je samen genieten van een luxe weekend weg op Hof van Saksen? Kies dan voor dit 2 persoons huisje met bubbelbad en geniet van elkaar, de omgeving, en het spectaculaire zwembad. Voor extra luxe vind je in deze boerderij ook nog een zonnebank en een privé sauna!

Bij aankomst zijn de bedden al opgemaakt, dus je kunt direct starten met genieten!

Bekijk de 2 persoons boerderij

Hof van Saksen 2 persoons Love2Stay boerderij met bubbelbad

Wil je niet alleen luxe overnachten, maar ook extra romantisch? Kies dan voor deze Love2Stay boerderij met bubbelbad op vakantiepark Hof van Saksen. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en is de accommodatie van alle gemakken voorzien, maar wacht tot je de badkamer ontdekt!

Hier vind je niet alleen een bubbelbad, maar ook een stoomdouche en een regendouche. Gecombineerd met het gratis Rituals pakket wordt het dus extra luxe en romantisch genieten van elkaar!

Bekijk de 2 persoons Love2Stay boerderij

Hof van Saksen | Love2Stay boerderij (2EL)

Hof van Saksen 4 persoons boerderij met bubbelbad

In deze geschakelde luxe boerderij met bubbelbad voor 4 personen vind je alles voor een geslaagde vakantie met het hele gezin. Afhankelijk van jouw voorkeur vind je er 2 of 3 slaapkamers, met opgemaakte bedden bij aankomst. De keuken is van alle gemakken voorzien, wel zo makkelijk met een compleet gezin, en in de badkamer vind je naast een bubbelbad ook een infraroodsauna voor 2 personen.

Vermaak je overdag samen met de kinderen in het zwemparadijs van Hof van Saksen en geniet ’s avonds, samen met je partner, heerlijk ontspannen van de luxe infraroodsauna en het bubbelbad!

Bekijk de Hof van Saksen 4 persoons boerderij met bubbelbad

Hof van Saksen 4 persoons wellnessboerderij met bubbelbad

Wil je niet alleen een huisje met bubbelbad maar ook een huisje met Jacuzzi? Dan is deze 4 persoons wellness boerderij de accommodatie waar je naar op zoek bent! Met genoeg ruimte voor het hele gezin, opgemaakte bedden, een volledig ingerichte keuken en luxe badkamer met bubbelbad en regendouche.

Om extra te genieten vind je op het terras een Jacuzzi voor eigen gebruik, ideaal voor lange zomeravonden. Of kies voor ultieme ontspanning in de 4-persoons sauna die je in dit huisje vindt.

Bekijk de 4 persoons wellnessboerderij

Hof van Saksen 6 persoons boerderij met bubbelbad

Met een groter gezin, of een groep vrienden, kun je terecht in dit 6 persoons huisje met bubbelbad. Zoals je van Hof van Saksen gewend bent is het huisje van alle gemakken voorzien, zoals een vaatwasser en Nespresso apparaat in de keuken. In deze accommodatie vind je 3 slaapkamers die allemaal plek bieden aan 2 personen.

In de badkamer vind je niet alleen een heerlijk bubbelbad, maar ook een infraroodsauna voor 2 personen. Dat wordt extra genieten terwijl de rest van het gezelschap in de woonkamer voor de gashaard zit.

Bekijk de 6 persoons boerderij

Hof van Saksen 8 persoons boerderij met bubbelbad

Voor grotere groepen, of een gezelschap met minder validen, is er deze vrijstaande boerderij met bubbelbad geschikt voor 8 personen. Los van alle comfort die je van een Hof van Saksen huisje mag verwachten vind je er ook 2 badkamers, waarvan één geschikt is voor minder validen, en op de 1e etage vind je de badkamer met bubbelbad.

In de accommodatie vind je ook nog een 2-persoons infraroodsauna, gratis wifi en een wasmachine.

Bekijk de 8 persoons boerderij

Wat kost een Hof van Saksen huisje met bubbelbad?

Je boekt al een verblijf in een Hof van Saksen huisje met bubbelbad vanaf 520 euro. Hierbij zijn alle verplichte toeslagen zoals beddengoed, een handdoeken pakket, eindschoonmaak etc inbegrepen. Ook de toeristenbelasting en reserveringskosten zijn onderdeel van dit bedrag.

Afhankelijk van de periode waarin je op vakantie gaat, je reisgezelschap en extra voorkeuren zoals ligging of samenstelling van de accommodatie kan dit bedrag afwijken.

Bekijk hier jouw prijs voor een Hof van Saksen huisje met bubbelbad.

Voor hoeveel personen is een Hof van Saksen huisje met bubbelbad?

Bij Hof van Saksen vind je al huisjes met bubbelbad voor 2 personen. Je kunt hier dus kiezen voor een romantisch weekend weg en samen wegdromen met champagne en rozen in je eigen privé bubbelbad.

Wil je met meer personen in een vakantiehuisje met bubbelbad? Dan vind je bij Hof van Saksen ook huisjes voor 4, 6 of 8 personen met een bubbelbad of jacuzzi.

Is dit niet groot genoeg? Bekijk hier andere vakantiehuisjes met bubbelbad!

Hof van Saksen huisje met Jacuzzi

Ben je op zoek naar een Hof van Saksen huisje met Jacuzzi? Dan ben je op deze pagina ook aan het juiste adres! In de volksmond is Jacuzzi synoniem geworden voor een bubbelbad, maar in werkelijkheid is Jacuzzi merknaam voor hun eigen bubbelbaden.

Scroll naar boven