Top 5 center parcs met buitenzwembad

Het subtropische zwembad van Center Parcs is natuurlijk fantastisch, maar soms is een duik in de buitenlucht wel zo verfrissend. Even lekker afkoelen in de winter, of juist extra genieten van de zon in de zomer. Ook het opdoen van een lekker kleurtje doe je vaak beter langs de rand van het buitenzwembad.

Vrijwel alle Center Parcs parken hebben een buitenzwembad bij de Aqua Mundo, maar hieronder vind je onze top 5 favoriete Center Parcs met buitenzwembad. (En hoe je vindt of jouw CP een buitenbad heeft)

Top 5 center parcs met buitenzwembad

Center Parcs Villages natures

Center Parcs De Eemhof

Terhills Resort

Center Parcs Het Heijderbos

Center Parcs Park Zandvoort

Center Parcs Villages nature

Center Parcs Villages Nature

Het meest indrukwekkende zwembad van Center Parcs vind je op Villages Nature in Frankrijk, vlakbij Disneyland Parijs. Op dit vakantiepark vind je niet alleen de grootste Aqua Mundo, al heet het daar de Aqualagon, met spectaculaire glijbanen, een klimrots parcours, een groot golfslagbad, waterspeeltuin, maar ook een groot lagunebad in de openlucht.

Bijzonder is dat het buitenzwembad op Center Parcs Villages Nature verwarmd wordt door middel van geothermie, er wordt dus geen extra energie gebruikt om het water het hele jaar door op 30 graden te houden.

Vakantie in Villages Nature® Paris, naast Disney® | Vakantieparken Frankrijk | Center Parcs
Sfeerimpressie van Center Parcs Villages Nature bij Parijs

Center Parcs De Eemhof

Op Center Parcs De Eemhof vind je de beste Aqua Mundo van Nederland, met een groot binnenzwembad, glijbanen, een golfslagbad, maar ook een groot buitenbad met wildwaterbaan. Het water in het buitenbad is verwarmd dus je kunt het hele jaar door een frisse duik nemen en wil je een kindvriendelijke vakantie dan is het babyzwemmen een aanrader!

Terhills Resort

Terhills Resort is een nieuw luxe vakantiepark in België dat beheerd wordt door Center Parcs, vandaar ook de afwijkende naam. In het spiksplinternieuwe zwembad ga je niet naar buiten voor de snelle glijbanen of wildwaterbaan, maar wel voor het adembenemende uitzicht dat je hebt vanuit de infinity pool.

Wat dacht je van een romantische zonsondergang in het zwembad en daarna een romantisch diner in het luxe restaurant?

Gloednieuw, premium vakantieresort Terhills Resort by Center Parcs
Ontdek Terhills Resort by Center Parcs met deze sfeerimpressie

Center Parcs Het Heijderbos

De Aqua Mundo op Center Parcs het Heijderbos is misschien wat minder spectaculair in vergelijking met andere zwembaden uit dit lijstje, maar dat maakt het juist zo fijn. Het is nog een ouderwets gezellig en knus subtropisch zwembad. Waar je uiteraard kunt genieten van een verwarmd buitenzwembad, omringd door extra veel natuur en met waterval.

Maar ook terecht kunt voor een golfslagbad, glijbanen, wildwaterbaan, kinderdoebad voor de kleinste kinderen. Of ontdek tropische vissen op een reis door het snorkelbad.

Center Parcs Park Zandvoort

Een spetterende vakantie voor de hele familie, met subtropisch zwembad een groot buitenzwembad en op loopafstand van het strand? Op Center Parcs Park Zandvoort vind je het allemaal. In het 25-meter bad gaat 3 keer per week het licht uit voor de Aqua Cinema, ja je leest het goed een bioscoop in het zwembad!

Hoe weet je of jouw Center Parcs een buitenzwembad heeft?

Op de website van Center Parcs kun je eenvoudig vinden of jouw bestemming ook een buitenbad heeft. Ga hiervoor eerst naar de pagina van jouw CP vakantiepark Kies vervolgens voor activiteiten -> Aqua Mundo en zoek op “buiten” of scroll door de lijst met activiteiten.

Center Parcs vakantiepark zonder buitenzwembad

Niet alle Center Parcs hebben een buitenzwembad bij de Aqua Mundo. Op dit moment vind je (volgens de Center Parcs website) nog geen buitenbad op deze parken:

  • Parc Sandur – Nederland
  • Les Ardennes – België
  • Park Allgäu – Duitsland
Scroll naar boven