Vakantiepark Luxemburg met zwembad – 4 vakantieparken

Vakantiepark luxemburg met zwembad

Wil je er echt even tussenuit, naar een compleet andere omgeving, maar toch niet te ver van huis? Ontdek Luxemburg, de bergachtige omgeving, historische stadjes, goed eten en natuurlijk goede wijn.

Als je op zoek bent naar een vakantiepark in Luxemburg met zwembad dan hebben we helaas iets minder goed nieuws, er is maar één vakantiepark in Luxemburg waar je op het park kunt zwemmen. Anders word het kiezen voor een camping in Luxemburg met zwembad, of een vakantiepark nabij Luxemburg. Net over de grens van Duitsland of België.

Hieronder vind je de leukste vakantieparken in of bij Luxemburg met zwembad, voor een spetterende vakantie in dit bijzondere (kleine) land.

Wil je dezelfde prachtige natuur, maar meer keuze? Ontdek dan vakantieparken in de Ardennen met zwembad of campings in Luxemburg met zwembad

Alle vakantieparken in Luxemburg met zwembad op een rij

Domaine La Sapinière

 • Vakantiepark met zwembad in Luxemburg
 • Buitenzwembad op het vakantiepark
 • Overdekt zwemmen in AquaNat’Our naast het park

Center Parcs Les Ardennes

 • Net over de grens in België
 • Vakantiepark met subtropisch zwembad, Aqua Mundo
 • Luxe huisjes in de natuur van de Ardennen

Landal Mooi Zutendaal

 • Nabij Luxemburg, net over de grens in België
 • Vernieuwd binnenzwembad op het park
 • Verblijf in één van de nieuwe luxe bungalows

Landal Warsberg

 • Nabij Luxemburg, over net over de grens in Duitsland
 • Binnenzwembad op het vakantiepark met glijbanen, bubbelbad en stoomcabines
 • Bijzonder, neem de stoeltjeslift naar het stadje Saarburg

Domaine La Sapinière

Vakantiepark La Sapiniere

Domaine La Sapinière, of gewoon vakantiepark La Sapinière, is het enige vakantiepark in Luxemberg met zwembad. Het is een onafhankelijk vakantiepark gelegen op 500m hoogte in de Luxemburgse Ardennen. In de omgeving van het vakantiepark vind je de historische stadjes Clervaux en Vianden, maar ook een groot aantal kastelen en kleine dorpjes.

Voor spetterend vermaak kun je op het park terecht in het openlucht zwembad, het water van dit zwembad is verwarmd dus ook op minder mooie dagen kun je heerlijk genieten.

Is het weer echt slecht, of wil je kunnen spelen op glijbanen, genieten van wellness of van de duikplank? Dan kun je als gast van La Sapinière terecht in AquaNat’Our het zwemparadijs naast het vakantiepark. Tegen betaling kun je hier ook de vakantiekilo’s tegengaan in de fitness.

Ontdek Domaine La Sapinière

Center Parcs Les Ardennes

Center Parcs Les Ardennes

Net over de grens, in de Belgische Ardennen vind je Center Parcs Les Ardennes. Een luxe vakantiepark met subtropisch zwembad. Op een klein stukje van de grens verblijf je middenin de natuur, in één van de vele luxe huisjes waarvan een aantal huisjes met sauna.

Om te zwemmen kun je terecht in de Aqua Mundo, compleet met golfslagbad en diverse glijbanen. Voor kinderen tot 4 jaar is er het Kinder-Doe-bad waar ook de kleintjes veilig kunnen genieten van een spetterende vakantie.

Voor nog meer vermaak vind je op vakantiepark Les Ardennes ook nog een klimparcours en indoor speeltuin. Na al deze activiteit kun je uiteraard lekker eten in één van de restaurants, of koken in je accommodatie.

Ontdek Center Parcs Les Ardennes

Center Parcs Les Ardennes | Actie en Rust in de Belgische Ardennen

Landal Mooi Zutendaal

Voor een Landal vakantiepark in Luxemburg met zwembad kun je ook terecht op vakantiepark Mooi Zutendaal, nabij Luxemburg in de Belgische Ardennen. Ook hier verblijf je midden in de natuur, in een bungalow of één van de nieuwe extra luxe accommodaties, waaronder huisjes met bubbelbad!

Op het park vind je een overdekt zwembad met spraypark voor de kleinste kinderen, een indoor speeltuin, faciliteiten om te sporten en natuurlijk het Landal animatieteam.

Ontdek Landal Mooi Zutendaal

Landal Warsberg

Nabij Luxemburg, net over de grens in Duitsland, vind je vakantiepark Landal Warsberg. Een park in het stroomgebied van de Saar en de Moezel met idyllische vergezichten en natuurlijk heerlijke Duitse wijn.

In het zwembad op Landal Warsberg kun je niet alleen een verfrissende duik nemen, spetteren vanaf de glijbaan of spelen in het peuterbad, maar ook extra ontspannen in het bubbelbad of de infrarood en stoomcabines. Dat is niet alleen spetterend vermaak, maar ook heerlijk ontspannen voor het hele gezin.

Andere activiteiten op en rondom Landal Warsberg zijn de rodelbaan, of wat dacht je van de stoeltjeslift van/naar het stadje Saarsberg?

Ontdek Landal Warsberg

Vakantiepark in Luxemburg met subtropisch zwembad

Ben je op zoek naar een Vakantiepark in Luxemburg met subtropisch zwembad? Dan kun je alleen net over de grens terecht bij Center Parcs Les Ardennes. Dit vakantiepark ligt nabij Luxemburg, een klein stukje over de grens in Belgische Ardennen.

In het subtropische zwembad, de Aqua Mundo, kun je niet alleen heerlijk zwemmen in een omgeving die lijkt alsof je uren in het het vliegtuig gezeten hebt. Maar ook spetteren in het golfslagbad, van de glijbaan, racen op de duo glijbaan, fit blijven met de AquaGym en heerlijk ontspannen in het bubbelbad.

Voor de allerkleinste kinderen is er het Kinder-Doe-Bad extra veilig voor een onbezorgde en spetterende vakantie voor het hele gezin.

Center Parcs Les Ardennes is de beste keuze die je kunt maken voor een vakantiepark in Luxemburg met subtropisch zwembad.

Ontdek het subtropische zwembad van Center Parcs Les Ardennes

Scroll naar boven