5 redenen voor een spetterend verblijf bij center parcs tijdens het paasweekend

Na de kerst is het paasweekend de grootste feestdag in Nederland, een ideaal moment dus om samen tijd door te brengen met het gezin of zelfs met de hele familie. En wat is er nu beter dan een spetterend paasweekend op een vakantiepark met subtropisch zwembad?

Op alle Center Parcs vakantieparken vind je een subtropisch zwembad met voldoende spetterend vermaak voor jong en oud! Aangevuld met een Meet & Greet met de paashaas en een luxe cottage levert dit een onvergetelijk paasweekend op.

Heb je meer redenen nodig? Hieronder vind je de 5 beste redenen voor een verblijf bij Center Parcs tijdens de pasen.

Boek je paasweekend bij Center Parcs hier met 20% vroegboekkorting, een activiteiten voucher en gratis voorkeursligging

5 redenen voor een verblijf bij Center Parcs tijdens de pasen:

  1. Ontmoet de paashaas
  2. Aqua Mundo: spetterend vermaak voor de hele familie
  3. Een luxe accommodatie voor de hele familie
  4. Laat je verwennen in het restaurant, of kook zelf
  5. Geniet van tijd met elkaar, in de natuur

1. Ontmoet de paashaas!

Ga je een weekend weg met kleine kinderen? Dan is het goed nieuws dat je tijdens het paasweekend op meet & greet kunt met de paashaas! In een speciaal ingerichte cottage kunnen kinderen op bezoek bij de paashaas een mooie en voor de kinderen waarschijnlijk onvergetelijke herinnering!

Aqua Mundo Center Parcs

2. Spetterend vermaak voor de hele familie in de Aqua Mundo

Een bezoek aan Center Parcs is natuurlijk niet compleet zonder spetterend plezier in de Aqua Mundo. Op alle vakantieparken van Center Parcs vind je een groot subtropisch zwembad met voldoende ruimte voor zwemplezier, glijbanen voor de echte durfals, een bubbelbad voor wat extra ontspanning en op sommige parken vind je er ook wellness faciliteiten.

Welk park je ook bezoekt, een bezoek aan de Aqua Mundo betekent altijd spetterend vermaak voor de hele familie, jong en oud. Dus kies jij voor de Center Parcs met de leukste Aqua Mundo, of voor het park met de grootste Aqua Mundo?

3. Een luxe accommodatie voor de hele familie

Alle cottages en bijzondere accommodaties van Center Parcs zijn van alle gemakken voorzien. Waaronder een ruime badkamer, gratis wifi, en een compleet ingerichte keuken. Afhankelijk van jouw reisgezelschap kun je kiezen voor cottages vanaf 2 personen tot grotere accommodaties voor maar liefst 18 personen!

Genoeg ruimte dus voor een geslaagd paasweekend met de hele familie!

Wil je deze pasen iets bijzonders en genieten van extra luxe? Wat dacht je van een Center Parcs huisje met bubbelbad?

4. Laat je verwennen in het restaurant, of kook zelf

Op Center Parcs kun je tijdens de pasen kiezen uit een luxe paasdiner in één van de restaurants op het vakantiepark, of kook zelf een paasmaaltijd in de keuken van je cottage. Voorzien van genoeg servies en kookgerij om iets bijzonders op tafel te zetten en natuurlijk een vaatwasser voor na de maaltijd.

Overigens kun je niet alleen tijdens de pasen terecht voor een uitgebreid diner in één van de restaurants. Op alle Center Parcs vakantieparken heb je het hele jaar door ruime keuze uit verschillende maaltijden voor de hele familie. Ook wanneer je de voorkeur geeft aan het eten van minder vlees, duurzaam of zelfs vegan.

Center Parcs paasweekend

5. Geniet van tijd met elkaar, in de natuur

Het paasweekend is een uitstekend moment om te genieten van tijd met elkaar, romantisch samen, of met het hele gezin. En waar doe je dat beter dan in de natuur? Kies je voor de Limburgse bossen van Center Parcs Het Meerdal, of ga je voor een lange strandwandeling op Park Zandvoort?

Alle Center Parcs vakantieparken liggen in een natuurrijke omgeving en zijn daarmee ideaal om even helemaal te ontsnappen uit het drukke dagelijkse leven en te genieten van al het moois dat de Nederlandse natuur te bieden heeft. Oh en voor wie echt niet zonder kan, de luxe cottages hebben wifi.

Over de auteur

Scroll naar boven