Welke Center Parcs heeft de mooiste en leukste Aqua Mundo?

Op alle Center Parcs vakantieparken in Nederland vind je het subtropische zwemparadijs Aqua Mundo. In de Aqua Mundo vind je niet alleen grote zwembaden, maar ook glijbanen, een wildwaterbaan of ander spetterend vermaak. Een verblijf op een Center Parcs vakantiepark levert je dus gegarandeerd een spetterende vakantie op met mooie herinneringen.

Maar!

Welk Center Parcs vakantiepark heeft de mooiste en leukste Aqua Mundo? Wat zijn de verschillen tussen de verschillende Aqua Mundo zwembaden in Nederland? En wat is het beste Center Parcs zwembad?

Wij zijn aan de slag gegaan met Aqua Mundo vergelijken, om jou antwoord te geven! Te beginnen met het beste Center Parcs zwembad.

Wat is het beste Center Parcs zwembad?

Het beste Center Parcs zwembad is de Aqua Mundo van Center Parcs de Eemhof, het zwembad dat in 2021 al uitgeroepen is tot het beste zwembad van Nederland! In Aqua Mundo de Eemhof vind je niet alleen een groot subtropisch zwemparadijs, maar ook verschillende spetterende activiteiten zoals de Flow Rider, wildwater raften en duikinstructies voor zowel volwassenen en kinderen.

Met kleinere kinderen kun je terecht in het kinder-doe-bad of bij het babyzwemmen. Het babyzwemmen is een los te boeken activiteit waarin je onder begeleiding samen met je baby het water (her)ontdekt.

In het subtropische zwembad vind je alles wat je van de Aqua Mundo mag verwachten:

  • Een golfslagbad
  • Bubbelbaden
  • Verschillende glijbanen, waaronder de spectaculaire turbo twister bandenglijbaan
  • Wildwaterbaan
  • Lazy river

Dit alles samen maakt van Aqua Mundo de Eemhof het beste Center Parcs zwembad van Nederland! En tijdens je verblijf op het park kun je onbeperkt gebruik maken van het zwembad, ook voor en na het inchecken.

De mooiste Aqua Mundo van Nederland vind je op Center Parcs

De leukste Aqua Mundo van Nederland vind je op Center Parcs

Wellness in de Aqua Mundo op Parc Sandur

Wat is de Aqua Mundo?

Welke Center Parcs vakantieparken hebben een Aqua Mundo?

Hoe verschillen de Aqua Mundo zwembaden van elkaar?

Welk Center Parcs zwembad kies jij?

Scroll naar boven